Op zoek naar onderwijsprofessionals
voor marketingdoeleinden?

Wij helpen u om uw boodschap gericht over te brengen bij iedereen die in het onderwijs zitDirect een offerte aanvragen

Mailpack Cultuurpost

Als u uw organisatie of uw producten/diensten onder de aandacht wilt brengen van sectievoorzitters CKV/cultuurcoördinatoren op scholen in het voortgezet onderwijs kunt u meeliften met Cultuurpost. Met Cultuurpost versturen maximaal 8 organisaties hun brief, brochure, catalogus of poster naar de sectievoorzitters CKV en cultuurcoördinatoren op de 1.650 locaties voortgezet onderwijs (praktijkscholen, voortgezet speciaal onderwijs, vmbo, havo, vwo).

Wij zorgen voor een optimale attentiewaarde:

  • aan Cultuurpost nemen maximaal 8 organisaties deel;
  • wij sturen alle sectievoorzitters CKV/cultuurcoördinatoren een e-mail waarin wij Cultuurpost aankondigen en waarin we een overzicht (met de mogelijkheid om door te klikken) van de deelnemende organisaties opnemen (deze e-mail versturen we een dag voordat Cultuurpost in het postbakje van de sectievoorzitter CKV/cultuurcoördinator valt);
  • de envelop van Cultuurpost is zeer herkenbaar (inmiddels verspreiden we Cultuurpost al 8 jaar op de school en herkennen sectievoorzitters CKV/cultuurcoördinatoren Cultuurpost ‘uit duizenden’).


De tarieven

De tarieven voor deelname aan Cultuurpost zijn afhankelijk van het gewicht van de brief, brochure, poster of catalogus die u wilt laten meesturen.

Gewicht Kosten (excl. 21% BTW)
tot 20 gram: € 850,--
20 - 40 gram: € 975,--
40 - 60 gram: € 1.050,--
60 - 80 gram: € 1.150,--
80 - 100 gram: € 1.300,--
zwaarder dan 100 gram: prijs op aanvraag

Voor alle duidelijkheid, deze tarieven zijn 'all inclusive': huur adressenbestand, handling en porti.

Data van de volgende twee edities:

Wij versturen Cultuur een keer per jaar. Op de volgende data valt Cultuurpost op de deurmat van de scholen:

dinsdag 25 januari 2022
dinsdag 27 september 2022

De spelregels

  • U levert één artikel (bijv. een brief, een catalogus, een brochure of een poster) aan of een ‘gereed product’ (bijv. een envelop met daarin reeds de brief gevoegd of een envelop met daarin reeds de brief en brochure gevoegd; wij kunnen u daar overigens ook bij helpen!).
  • Het maximale formaat van het artikel of het gereed product is 22,9 x 32,4 cm;
  • Uw artikel of gereed product dient anderhalve week voor verzending van Cultuurpost bij ons binnen te zijn in een oplage van 1.700 stuks.

Offerteformulier

Ik wil een offerte aanvragen voor deelname aan Cultuurpost?

Wat wilt u meesturen met Cultuurpost?
Wat wilt u meesturen met Cultuurpost: een brief, een brochure, een catalogus, een poster of nog anders? En hoe zwaar is – bij benadering – hetgeen u wilt laten meesturen met Cultuurpost?

Uw gegevens