Op zoek naar onderwijsprofessionals
voor marketingdoeleinden?

Wij helpen u om uw boodschap gericht over te brengen bij iedereen die in het onderwijs zitDirect een offerte aanvragen

E-mailcampagnes

We zetten graag een e-mailcampagne voor u op gericht op de onderwijsfunctionarissen die u met de campagne wilt bereiken.

Wij overleggen met u welke onderwijsfunctionarissen u wenst te bereiken en stellen vervolgens (vrijblijvend) een offerte op. Als u ‘akkoord geeft’ gaan we de campagne uitwerken:

  • we stemmen met u af wanneer de e-mailing(s) verstuurd moet(en) worden;
  • we bewerken uw input (tekst, plaatjes, wellicht een reeds opgemaakt html-file) tot een professionele e-mail;
  • u ontvangt een testmail en passen de e-mail zo nodig aan;
  • na uw akkoord versturen we de e-mailing;
  • u ontvangt na drie werkdagen een uitgebreide rapportage met alle relevante kengetallen: % dat de e-mail heeft geopend, % dat vanuit de e-mail naar uw website heeft doorgeklikt, enzovoort.

We kunnen voor u onder meer directeuren, leerkrachten/docenten, decanen en teamleiders bereiken. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

De kosten voor het verzorgen van een e-mailcampagne vallen alleszins mee. Wij stellen graag een (vrijblijvende) offerte voor u op.

Offerte aanvragen

Wie wilt u met de e-mailcampagne bereiken?
Kunt u aangeven wie u wilt bereiken? Gaat het om directeuren van basisscholen, leerkrachten in groep 3 van het basisonderwijs, cultuurcoördinatoren in het voortgezet onderwijs, decanen havo-vwo, docenten economie, managers van kinderdagverblijven, intern begeleiders van basisscholen, zorgcoördinatoren in het voortgezet onderwijs, docenten aardrijkskunde, teamleiders brugklassers/eerstejaars of om een andere doelgroep?

Uw gegevens