Op zoek naar onderwijsprofessionals
voor marketingdoeleinden?

Wij helpen je om jouw boodschap gericht over te brengen bij iedereen die in het onderwijs zitDirect een offerte aanvragen

E-mailcampagnes

We zetten graag een e-mailcampagne voor u op gericht op de onderwijsfunctionarissen die u met de campagne wilt bereiken.

Wij overleggen met u welke onderwijsfunctionarissen u wenst te bereiken en stellen vervolgens (vrijblijvend) een offerte op. Als u ‘akkoord geeft’ gaan we de campagne uitwerken:

  • we stemmen met u af wanneer de e-mailing(s) verstuurd moet(en) worden;
  • we bewerken uw input (tekst, plaatjes, wellicht een reeds opgemaakt html-file) tot een professionele e-mail;
  • u ontvangt een testmail en passen de e-mail zo nodig aan;
  • na uw akkoord versturen we de e-mailing;
  • u ontvangt na drie werkdagen een uitgebreide rapportage met alle relevante kengetallen: % dat de e-mail heeft geopend, % dat vanuit de e-mail naar uw website heeft doorgeklikt, enzovoort.

We kunnen voor u onder meer directeuren, leerkrachten/docenten, decanen en teamleiders bereiken. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

De kosten voor het verzorgen van een e-mailcampagne vallen alleszins mee. Wij stellen graag een (vrijblijvende) offerte voor u op.

Direct een offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Vanwege de schoolvakanties zijn wij van 17 juli t/m 4 augustus gesloten. Vanaf 5 augustus zullen wij je offerte-aanvraag zo snel mogelijk verwerken. Wil je toch graag voor die tijd nog even contact hebben? Bel dan naar 030-2102386.
Welk onderwijstype wil je bereiken?(Vereist)
Hoeveel e-mailings wil je versturen dit jaar?(Vereist)
Naam(Vereist)